محل تبلیغات شما
کد مقاله: ۹۹۰۲۰۰۰۱۹

معرفی رشته گ فو و انواع سبک های آن

گ فو,معرفی گ فو,تاریخچه گ فوگ فو، قدیمی ترین هنر رزمی در جهان است

گ فو یکی از رایج ترین انواع ورزش های رزمی است که از هنرهای رزمی و جنگ های انفرادی کشور چین نشأت گرفته است. گ فو یک اسم عام است و اصطلاحی است که هر نوع هنر رزمی که از چین گرفته شده را شامل می شود.

معرفی رشته گ فو

واژه گ فو از دو بخش« گ» یا« گونگ»( چینی:功) به معنای کار، فعالیت، شایستگی یا دستاورد و« فو»( چینی:夫) تشکیل می شود.« فو» در زبان چینی هم به معنی انسان است و هم پسوندی با معانی بسیار گوناگون. اگر فو را در معنای اول آن در نظر بگیریم معنی گ فو چیزی شبیه به« دستاورد انسان» خواهد بود و در صورتیکه آنرا پسوند بدانیم معنای آن« فعالیت و تلاشی که با صرف زمان و انرژی قابل توجه بدست می آید» خواهد بود.

ورزش رزمی گ فو، تمام حرکات آهسته و ظریف، از روش گام برداشتن در هر تی چی Tai Chi گرفته تا چرخش سریع و حرکات نمایشی و پرشکوه در ووشو (Wushu) و نیز حرکات سریع در فاصله نیدیک یک مبارز و جنگجوی وینگ چون Wing Chun و هر حرکت دیگر ما بین آن ها را شامل می شود.ترجمه و برگردان مستقیمی در زبان انگلیسی برای این کلمه وجود ندارد.

امروز میتوان گ فو را در پارکها، معبد، باشگاها و تمام اماکن عمومی و خصوصی مشاهده کرد. مخصوصا صبح های زود در هوای پاک و فضاهای زیبا و دلنشین .البته ناگفته نماند که ورزشی را که چینی ها صبح های زود تمرین می کنن شیوه ای از گ فوی نرم میباشد که به( تای چی چون) معروف است.

تاریخچه گ فو

تاریخچه گ فو با ورود بودیهارما و یا به گفته چینی ها تامو از هند به معبد 

شائولین چین آغاز می گردد. در ضمن معبد شائولین در ایالت هوتان قرار دارد و هنرهای رزمی موجود دنیا از این مکان سر چشمه گرفته است. راهب تامو که مشغول تعلیمات مذهبی به جوانان( راهبان) معبد بود. با توجه به حالات جسمی و روحی آن ها شروع به اختراع ۱۸ حرکت فیزیکی کرد، که بعدها همین حرکات جزئی از درس ها و و تعلیمات آن ها قرار گرفت و اساس هنر های رزمی گ فو( بوکس چینی) از اینجا آغاز شد.

انواع سبک های گ فو,گ فو,گ فو ایرانتمرینات حرفه ای گ فو به میزان توانایی شخص بستگی دارد

بعدها شاگردان راهب توانستند حرکات گ فو را خوبی بیاموزند و شروع به گسترش این هنر کنند و بازه زمانی کوتاهی معبد شائولین خواستگاه گ فو شد و این هنر زیبا بتدریج در معابد دیگر نفوذ کرد و بعدا از سالیانی دراز طبق بوکس معبد شائولین سبکهای دیگری از گ فو پدید آمد که سرتاسر چین رواج یافت و هنر ملی این کشور شد.

لباس گ فو

پیراهن ساده و معمولی گ فو که تمام قسمت های بدن را می پوشاند و از هدر رفتن انرژی بدن جلوگیری می کند، معمولاً از جنس نخی و الیاف طبیعی است تا عرق بدن را جذب کند. کمرشلوار گ فو چنان طراحی شده که مهره های قوس کمری ستون مهره را محافظت می کند( موقع وارد شدن نیرو و فشارهای زیاد از لغزیدن مهره ها به روی هم وآسیب دیده گی آن ها جلوگیری می کند) و در قسمت مچ پا نیز شلوار گ فو عضلات و زردپی های مچ پا را محکم نگه می دارد و از آسیب دیدگی آن ها جلوگیری می کند. لباسی که در این هنر بکار میرود از شرایط خاصی برخوردار است. از استحکام و دوام زیادی بهره مند بوده و تأمین کننده میدان حرکتی دست، پا و تنه می باشد.

تصاویر گ فو,گ فوچیست,گ فو


گفو

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها