محل تبلیغات شما

انواع سبک های گ فو

سبک هایی که در قالب کمیته هستند عبارتند از:

۱.توآ: گ فو توآ، یک هنر رزمی ایرانی است که بر تن و روان سالم تر تأکید می کند. این ورزش توسط ابراهیم میرزایی در سال۱۳۴۸ تاسیس گردید.گ فو توآ دارای هفت مایگاه است که به جز مایگاه اول که به حرکات فیزیکی و فعالیت های بدنی می پردازد، بقیه به جنبه های علمی، عرفانی و پزشکی در خصوص تن و روان اشاره دارد.

۲.جنگاوران: بنیانگذاری و تأسیس کمیته جنگاوران گ فو از سال ۱۳۴۹ در مکان باشگاه سرباز با حضور اساتید برجسته و مربِیانی که به منظور یادگیری وآموزش وتوسعه این سبک به گرد هم آمده بودند برگزارمیشده است.

۳.من تو ما( نیو گ فو سابق): هنر رزمی نیو گ فو( من تو ما) یا بعبارت دیگر توسعه شیوه نوین درایت، دانایی و توانایی پدیده ایست که تمام اصول و فنون تکنیکی و تاکتیکی آن طبق موازین علمی در پیوندی ارگانیک و سیستماتیک طراحی شده و پیوسته از زیباترین حرکات فنی و فیزیکی هم برخوردار می باشد و هیچگاه فرسوده و کهنه نمیشود چون از قوانین و اصل ماهیت تغییر پذیری، نوآوری و بروز شدن پیروی میکند.

انواع سبک های گ فو,عکس گ فو,گ فوتمرینات گ فو

۴.پرتوآ: ایده اصلی ارائه ورزش رزم پهلوانی( پرثوآ) در سال ۱۳۶۰ به وسیله استاد فقید« پهلوان رحمت» که از پیشکسوتان و پهلوانان ورزش بومی محلی باستانی بود ارائه گردید. رزم پهلوانی پرثوآ، برآمده از شیوه های رزم سنتی، بومی و محلی ایرانیان است من جمله ، آیین های رزم پهلوانی خراسان( چوخه و رقص شمشیر)، مازندران( لوچو و لیفا)، کردستان( رقص هل پرکه)، گیلان( گیل مردی)، سیستان و بلوچستان( رقص چوب)، بختیاری( خلعت پرت کن)، لرستان، ترکمن( رقص خنجر) و . که تلفیقی از فرهنگ رزم ایرانی و با حرکات موزون آیینی و برگرفته از آداب و سنن دیرینه ایرانیان است که به صورت با سلاح و بدون سلاح انجام می شوند.

۵.پارس رزم (فری گ فو سابق): سبک فری گ فو یکی از سبک های گ فو در سطح کشور میباشد که تمام تکنیک های آن آزاد است و ممنوعیتی ندارد. رئیس سبک استاد داریوش نظرزاده که سالها افتخار حضور در جبهه های جنگ وسالهای سخت وعرفانی اسارت را داشتند، این سبک را بنیان نهادند.

۶.آرتا کابر (فول گ فو)

۷.توآدو (مدرن گ فو): هنررزمی توآدو، به عنوان یك هنررزمی ایرانی، درسال ۱۳۷۶ ( ۱۹۹۷میلادی) با بهره جویی از فرهنگ و ریشه فنون رزمی درایران، توسط استاد رضا خوش سرور( دارای سابقه فعالیت در كونگ فو از سال ۱۳۵۶- اولین سرمربی تیم ملی كونگ فو، ووشو جمهوری اسلامی ایران در بخش مبارزات سان شو در سال ۱۳۷۵) ابداع شد و سعی برآن شد تا تمامی سنین بتوانند ازاین هنر رزمی ایرانی برخوردار گردند.

سبک هایی که در قالب گروه هستند عبارتند از:

  • دوچوب (رزم سیستانی)
  • آنزان رزم(رزم لری)
  • رزم گیلما(رزم گیلان ومازندران)
  • تک رزم (تاپ گ فو سابق)
  • گرات سان (اسپرت پاور گ فو سابق)
  • ماتوآ
  • کمپو
  • تن جو
  • توکیما


گفو

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها